0
You have no items in your shopping cart.

0

×

Registration 登記

Profile Information 個人資料

Login Data 登入信息

or login 或登入

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

More Views

Color Repair Service 局部補色/翻新服務

Availability 庫存: In stock 充足

HK$200.00

Quick Overview

手袋用久了或長期接觸陽光,顏色有機會褪色或變黃。如果自己動手,又怕調色不準,又不知應買哪幾隻顏色膏進行調較。
現在,我們提供局部補色 / 翻新服務。經由師傅專業調較顏色,確保顏色沒有差別。

光面皮、吸水皮、麂皮不包括在我們服務之内,因爲補色之後會有色差,敬請留意。

另外價錢是以每一個部位計,例如有兩個部位需要補色,總額就是 2 X 單價, 以此類推,如果超過五個部位以上需要補色就是全包。
OR

Details 商品詳情

手袋用久了或長期接觸陽光,顏色有機會褪色或變黃。如果自己動手,又怕調色不準,又不知應買哪幾隻顏色膏進行調較。 現在,我們提供局部補色 / 翻新服務。經由師傅專業調較顏色,確保顏色沒有差別。

光面皮、吸水皮、麂皮由於包括在我們服務之内,因爲補色之後會有色差,敬請留意。

另外價錢是以每一個部位計,例如有兩個部位需要補色,總額就是 2 X 單價, 以此類推,如果超過五個部位以上需要補色就是全包。

局部補色

局部補色

翻新服務

翻新服務

Extra Info 其它資訊

SKU 貨品編號 LT007SV

Product Tags 商品標簽

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

You may also be interested in the following product(s)